Ruscha.nl: Tot uw “Sun Shiny” dienst!

Geplaatst op door in de categorie Blog

Ken jij dat gevoel ook? Dat kriebeldansje in je maagstreek, waarbij het lijkt alsof je gewoon óverloopt van blijdschap en trots?

Simpelweg omdat er teveel van is om in één persoon te passen? Dat beschrijft wel zo ongeveer hoe ik mij nu voel….
Want met heel veel gepaste trots mag ik het nu juichend van de daken roepen: We..Zijn…LIVE!!
Dat mag gevierd worden!

 

 

 

 

 

 

Ruscha.nl is een feit!

Met In Shine Out – Coaching, Advisering en HR-oplossingen als het ‘moederschip van waaruit ik mijn missie van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit uitdraag. Om tot dit punt te komen is er heel wat water door de IJssel gegaan, zoals we dat hier zeggen in het Deventerse….

Jarenlang ben je onderdeel van organisaties, en zie je hoe professionals -net als jijzelf overigens- zich voortdurend aanpassen aan wat er op hen afkomt. En in die hectiek vergeten zij het nogal eens om regelmatig bij zich zelf stil te staan, en zich af te vragen: “en wat wil ík!”.

 

Vitale mensen werken in vitale organisaties

Dat is zo logisch als 1 + 1 = 2.
Die logische combinatie zag ik echter in de praktijk niet altijd zo duidelijk of effectief bij elkaar komen. En nadat ik zélf aan den lijve had ondervonden hoe het is om jezelf voorbij te rennen, en over die rand het dal in te tuimelen, wist ik het zeker: ik wil de verbindende factor zijn tussen vitale mensen en vitale organisaties! Zó heeft mijn missie en overtuiging zich tot het ontstaan van In Shine Out ontwikkeld.

 

Voor ieder besluit is er een juist moment

Mijzelf heruitvinden en ontwikkelen. En plannen die moeten rijpen…
Om een diep gevoelde motivatie om te zetten naar een uitgewerkte en gedragen visie en missie vergt tijd. En het vereist bovendien zelfonderzoek, marktonderzoek en….timing!

Van dromen naar het uitwerken van mijn missie. Van daadwerkelijk uit de startblokken komen naar vindbaar en zichtbaar worden. Stáán voor wat ik te brengen heb. Alles wat ik al heb gedaan en alle plannen die ik nog te verwezenlijken heb (en dat zijn er véél, kan ik je vertellen!), kan ik nu ondersteunen met deze prachtige website. En dat voelt ongelooflijk goed. En…stoer!
Met dank aan de Young Professionals van Sanne Oude Nijhuis’ Blik op zaken.

En nu: tijd voor cappuccino met taart(je)!

Tags

Terug naar het overzicht