Werkgevers

werkgevers: vitaliteit bespaart!

Bevlogen en gemotiveerd. De juiste persoon op de juiste plek. Zo zie je het graag! Maar de realiteit is weerbarstiger: continuïteit is een issue, en het percentage ziekteverzuim bezorgt je hoofdbrekens. Hoe worden jouw professionals weer jouw ambassadeurs! 

 

Duurzaam vitaal Ruscha Inshineout

Wat levert vitaliteit op?

Het risico dat jouw professional bij aanhoudende disbalans uitvalt, is groot. Vitale medewerkers leveren dan ook een kostenbesparing op: een zieke medewerker kost al snel anderhalf tot twee keer zijn of haar salaris. Die extra kosten spaar je al snel uit.
Bovendien, een gemotiveerde en vitale medewerker is de meest loyale ambassadeur die je jouw organisatie kunt wensen. Vitaliteit loont dubbelop!

Hoe het werkt

Samen werken we aan duurzame oplossingen om

informatie

Ruscha Verhoef is HR-professional, integraal coach en trainer

 • Uniek organisatie-DNA te verbinden aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
 • Inspirerend (persoonlijk) leiderschap te ontwikkelen
 • Employer of choice te worden, te zijn en te blijven: Energieke en trotse ambassadeurs trekken gemotiveerde collega’s aan die ook graag trots op hun werk, en hun werkgever willen zijn!

 

Expertise van Ruscha Verhoef

Met haar jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van Human Resources, zet Ruscha zich in voor mens en organisatie.
Met prettige zakelijkheid en resultaatgerichtheid houdt zij het te behalen (eind)doel goed in het vizier.
Haar ervaring en expertise zet zij in voor:

 • organisatie-ontwikkeling ‘vitale organisatie’
 • managen implementatietrajecten en projecten
 • ontwikkeling van professionals en samenwerking binnen teams
 • coaching (on the job), en trainingen op gebied van communicatie,
  HR-thema’s en vitaliteit
 • inclusieve vitaliteits- en leefstijlcoaching
 • interim HR-diensten

Jouw analyse en advies raakt precies de kern, het onderliggende, waar het in ons gesprek om draaide. Daarbij sluit jij met jouw woorden en inhoud helemaal aan bij ons denken, en bij ons organisatie-DNA!  – Laurens (algemeen directeur)

 

“Spijkers met koppen slaan om duurzaam verandering tot stand brengen”. Ik kom graag kennismaken! Stuurt u mij gerust een appje of mailtje; Een  afspraak is dan snel gemaakt.

 

 

“Het is zeer prettig om met Ruscha samen te werken. Ruscha is sterk in coachen op een professionele manier met een persoonlijke tint, ze geeft vertrouwen. En ze heeft veel vakkennis.” – Liesbeth (teammanager)