Ruscha Verhoef

Ruscha Verhoef

Mijn jeugd begon in Den Haag. Mijn middelbare schooltijd bracht ik door in Friesland.  Maar inmiddels woon ik al vele jaren in het Sallandse dorp Diepenveen.


Werken vind ik heerlijk en dat doe ik dan ook vol enthousiasme. Af en toe “afschakelen” in de natuur heb ik dan echt nodig. Uit eigen ervaring weet ik dat energie geven en weer opladen in balans moet zijn.
Reizen maken vind ik inspirerend. Ook heb ik een passie voor schrijven.

Het jaar 2014 kende twee belangrijke kantelmomenten voor mij. Ik maakte een burn-out door, en ik onderging een ‘gastric bypass’.
Deze life-events hebben er aan bijgedragen dat ik in 2018 mijn onderneming In Shine Out heb opgericht. Sindsdien draag ik als zelfstandig HR-specialist en inclusive coach mijn missie van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid uit.

“Zelfbewust, vol passie en met enthousiasme ga jij aan de slag. Je voelt je ontspannen, energiek en vitaal. Jij bent een bron van inspiratie.”

Na mijn HBO opleiding Personeel en Organisatie werkte ik voor HBO- en Voortgezet Onderwijsorganisaties in Deventer en Hengelo (Ov), en later in de ouderenzorg, ook in Deventer.
Gedurende mijn loopbaan als adviseur en HR-business partner, volgde ik de Post-HBO opleiding VO-Management. Ik verdiepte mij onder meer in cultuurverandering in organisaties, en de impact op medewerkers.

“Als ik hoor zeggen: ” Jaaa, precies dat bedoel ik!” dan is mijn dag geslaagd! Ik weet dan dat ik de juiste toon heb gezet en de goede woorden heb gebruikt!”

Ik inspireer en help professionals die spijkers met koppen willen slaan, en diepgaand tot inzicht in eigen gedrag en tot blijvende verandering willen komen. Daartoe heb ik de geaccrediteerde Post-HBO opleiding Integraal Vitaliteitscoach en leefstijltrainer gedaan. Integraal wil zeggen dat niet alleen het mentale deel aandacht krijgt, maar ook sociaal-emotionele-, fysieke- en zingevingsaspecten belicht worden. Het héle plaatje. Inclusief, dus. Omdat we nu eenmaal een héél mens zijn, en niet maar afzonderlijke delen.

Werkgevers kijken hier

Ruscha Verhoef coach vitaliteit In Shine Out

Ruscha Verhoef coach vitaliteit In Shine Out